Serveis per a empreses i professionals

Tens una idea o vols fer créixer el teu negoci?

T'acompanyem per consolidar el teu projecte

Atenció i acompanyament
Oferim un ampli ventall de serveis a totes les persones que volen iniciar la seva empresa o volen millorar la que ja tenen. Un assessor especialitzat t’ajudarà i t’acompanyarà per solucionar dubtes i buscar solucions a les necessitats específiques del teu negoci.

Anàlisi model de negoci: T’assessorem perquè elaboris el pla d’empresa, una eina bàsica per decidir si el negoci és sòlid.

Informació sobre ajudes, subvencions i finançament: Rebràs informació sobre totes les possibles fonts de finançament pel teu negoci.

Tràmits i formes jurídiques: T’informarem de tots els tràmits necessaris i normatives legals. Un cop analitzada la viabilitat del negoci és l’hora de conèixer els passos a seguir per constituir el teu negoci.

Assessorament especialitzat
Alhora de crear una empresa, cal tenir en compte que vivim en un entorn en constant canvi i cal adaptar-se. Per això oferim el suport d’un equip extern d’acompanyament, amb experiència en diferents camps, per assessorar-te en les decisions empresarials.

Comunicació: Crear un bon pla de comunicació adient per cada negoci. Imatge corporativa, entorn web, xarxes socials…

Planificació estratègica: Creació d’un pla de treball, enfocar els objectius a futur, DAFO, anàlisi de la competència…

Anàlisis econòmic financer: Pla de viabilitat. Comprovar si l’activitat de l’empresa generarà beneficis. Planificat inversions i el seu finançament. Planificar la liquiditat del projecte.

Assessorament en gestió d’equips: Situació actual dels recursos humans i pla de millora.

Millora contínua: Planificació de la producció i millora de processos, terminis d’entrega, dimensionament dels equips per la línia de producció, reducció de malbarataments…

Indústria 4.0: Combina tècniques avançades de producció i operacions amb tecnologia intel•ligent que s’integren a l’empresa per millorar la productivitat i l’anàlisi de dades.

Shadow
Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea