"Salta" Emprenedoria

Emprenedoria i empresa

Assessorament i creixement empresarial

Què és?
És un servei que forma part del viver d'empreses "El Salt", creat amb l'objectiu d'ajudar al desenvolupament de tot tipus d'iniciativa, activitat o projecte empresarial en qualsevol de les fases que es trobi. Les empreses i/o professionals centralitzen tot tipus de consulta relacionada en l'àmbit empresarial i/o d'emprenedoria, i obtenen una ràpida resposta focalitzada a trobar-hi la solució més efectiva, i tot a través del coneixement i el know how de cadascun dels experts de les àrees empresarials que engloben "Salta Emprenedoria".
A part del servei d'assessorament i consultoria empresarial, s'ofereix formació especifica per a treballadors i persones en atur, sempre amb l'objectiu de transmetre millores de creixement empresarial i d'habilitats personals.

Com funciona
En una primera reunió l'empresa o professional haurà d'exposar els punts on necessita l'assessorament, de manera que el mentor, perfil que l'acompanyarà en tot el procés, diagnosticarà i gestionarà les àrees i els experts que poden assessorar-lo o donar-li suport segon l'àmbit d'actuació requerit, així com trobar-li solucions a possibles problemes que puguin aparèixer en aquest procés.
Les empreses i professionals obtenen una primera reunió de triatge de forma totalment gratuïta, es beneficien de l'adjudicació d'un expert en una o varies àrees segons les seves necessitats, i s'aprofiten d'una tarifa reduïda en cadascun dels serveis adquirits.

Beneficis
L’atenció propera i de qualitat, és un dels punts forts d’aquest servei. Facilitar al màxim l’accés a la informació per convertir una idea en un negoci viable. “Salta Emprenedoria” esdevé un servei empresarial important i diferenciador als altres models ubicats a les comarques centrals catalanes.

Centralitzem tots els serveis en un sol lloc, tenim assessors especialitzats en els següents camps:

• Gestió i administració
• Recursos humans
• Màrqueting i publicitat
• Informàtica i digital
• Econòmica i financera
• Producció i logística
• Serveis jurídics

Shadow
Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea