Política de privacitat

L'Ajuntament de Sallent garanteix l'adopció de les mesures necessàries per gestionar les dades de l'usuari amb caràcter personal de conformitat amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades. D'aquesta manera, les dades facilitades per l'usuari, així com el seu correu electrònic, seran afegits als fitxers de "clients" de l'Ajuntament de Sallent amb l'únic fi de gestionar-les i realitzar campanyes informatives. Si l'usuari no desitja rebre aquesta informació pot comunicar-ho a info@elsalt.cat i serà donat de baixa immediatament com a destinatari d'aquest tipus d'informació.
Totes les comunicacions privades entre l'Ajuntament de Sallent i els seus usuaris seran considerades confidencials i en cap cas es transferiran a tercers.

L'Ajuntament de Sallent adverteix a l'usuari que podrà rebutjar les peticions de registre realitzades de forma fraudulenta o en vulneració de normes i drets de tercers, podent ser donats de baixa si infringeixen les condicions legals del lloc web.

L'usuari és responsable de l'ús i confidencialitat de les seves dades. Per això, davant de qualsevol sospita que la seguretat s'ha vist vulnerada, haurà de procedir a modificar-les immediatament.
L'usuari també podrà exercir en tot moment el seu dret de rectificar o cancel·lar les seves dades mitjançant una sol·licitud específica que ha d'enviar a info@elsalt.cat adjuntant una còpia del seu document oficial d'identificació (DNI, carnet de conduir o passaport) que l'identifiqui legalment.