04 Març 2016

General
  Veure totes les entrades

S’obre la convocatòria d’accés al viver d’empreses-espai coworking

El Viver d’Empreses-Espai Coworking és un espai que ofereix a les persones emprenedores despatxos amb mobiliari amb connexió wifi en tot l’edifici, sala de reunions, suport administratiu, espai coworking per a professionals autònoms i assistència tècnica i suport en la consolidació de l’empresa.

El viver d’empreses-Espai Coworking és un espai d’allotjament empresarial adreçat a diferents modalitats d’emprenedoria; Viver d’empreses per projectes empresarials de menys d’un any de vida, Centre d’empreses per a aquelles empreses de com a màxim tres anys de vida, Espai de coworking per a la ubicació de professionals independents i Cessió d’espais per a l’ús puntual per part d’empreses. El projecte té com a objectiu augmentar la supervivència de les noves empreses oferint mòduls d’oficines i espai coworking amb mobiliari, connexió wifi, entre d’altres serveis adreçats a la consolidació empresarial.

La convocatòria de presentació de sol•licituds d’accés al Viver d’Empreses-Espai Coworking estarà permanentment oberta mentre hi hagi despatxos disponibles. La primera comissió d’adjudicació d’espais serà el proper dia 15 de març de 2016, en la qual es realitzarà una primera selecció de les sol•licituds rebudes fins el dia 14.

Les sol•licituds s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Sallent en horari de 8:30h a 14:00h (Plaça de la Vila, 1 , T. 938 370 200).

Per a més informació cal dirigir-se personalment al Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica (Viver d’empreses El Salt: C/ del Cos, 20 T. 670 282 189) o fer-ho a través de l’adreça electrònica: smol@sallent.cat o a valldeoriolarj@sallent.cat.

Pots consultar la convocatòria publicada al BOPB aquí.

Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea