18 Març 2022

Formació
  Veure totes les entrades

IMPULSA'TTT

Mentories en màrqueting digital

L'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Comarcal Consell Comarcal del Bages ha obert aquest dilluns, 14 de març, la convocatòria del nou programa de mentories en màrqueting digital adreçat a empreses vinculades a l'automoció al territori. En el marc del projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, impulsat conjuntament amb l'Ajuntament de Manresa, la resta de municipis de la comarca i la Diputació de Barcelona.

Objectius
Actuació dirigida a realitzar mentories en màrqueting digital per a 7 empreses PIMEs, preferentment de la cadena de valor de l'automoció i la mobilitat sostenible de la comarca del Bages, amb l'objectiu de millorar la seva estratègia de màrqueting digital.

Les set mentories previstes, executades per la Cambra de Comerç de Manresa, treballaran a patir d'una diagnosi de negoci, una segmentació de potencials clients i a partir d'aquí, es posaran en marxa accions com el desenvolupament d'un perfil professional a LinkedIn, la realització  d'un catàleg virtual i la creació de contingut estratègic per mostrar a l'exterior les capacitats productives i les experiències tècniques de les empreses participants.

Enfocament
• CONSULTORIA ESTRATÈGICA
• CREACIÓ CATÀLEG DIGITAL
• COMUNICACIÓ CORPORATIVA
• POSICIONAMENT SEO
• PROMOCIÓ A LINKEDIN

Termini inscripcions
Del 14 de març a les 12:00 h
fins al 25 de març a les 12:00 h

Empreses objectiu
Empreses de la cadena de valor de l'automoció i la mobilitat sostenible.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Més informació a:
Web: www.bagesttt.cat
eMail: bagesttt@ccbages.com
Tel. 93 693 03 52

DOCUMENTS

Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea