05 Juliol 2017

Empresa
  Veure totes les entrades

'Fem Xarxa, fem empresa Bages-Llobregat', un projecte dels Ajuntaments de Sallent i Sant Vicenç de Castellet

Els Ajuntaments de Sallent i Sant Vicenç de Castellet proposen un programa de dinamització empresarial dels dos municipis que s’iniciarà aquest mes de juliol. Sota el títol Fem xarxa, fem empresa Bages-Llobregat s’ofereix un projecte gratuït d’assessorament per afavorir l’intercanvi i el coneixement del teixit empresarial dels dos municipis que començarà el proper dimarts 11 de juliol. Ho farà amb una jornada de presentació i de networking a l’Edifici Empresarial de Sallent (antic CAT) a les 12 del migdia. Es pretén establir un lligam entre dos municipis situats als extrems sud i nord de la comarca, que comparteixen el pas del riu Llobregat.

Continuïtat a la tardor
El programa continuarà a la tardor amb una selecció de dotze empreses participants que rebran assessorament, tindran unes accions a desenvolupar i obtindran una diagnosi. En l’equador del projecte es realitzarà una sessió de mentoring de qualitat entre empreses per enfortir les seves possibles sinergies. Abans de finalitzar l’any, el projecte es clausurarà amb l’exposició de les sinergies generades entre les empreses i l’exposició de les accions desenvolupades durant el programa.

Inscripcions gratuïtes
Les inscripcions per participar en aquest programa són gratuïtes i s’han de confirmar a través del correu electrònic sll.promoeconomica@sallent.cat o bé al telèfon 93 820 61 92. Les empreses interessades a participar del projecte han de presentar una sol•licitud d’admissió entre els dies 14 i 28 de juliol.

DOCUMENTS

Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea