12 Juny 2024

Empresa
  Veure totes les entrades

Emprenedoria i intel·ligència artificial es donen la mà a Sallent

Dimecres 22 de maig, l’Espai Cultural Fàbrica Vella va ser l'escenari d'una emocionant jornada dedicada a la intel·ligència artificial. L’esdeveniment, que va formar part del Dia de l’Emprenedoria a Sallent, va reunir empreses locals i comarcals del Bages.

Oriol Ribalta, l’alcalde de Sallent va donar la benvinguda als assistents, acompanyat per Cristina Luna, regidora de Promoció Econòmica, i Joel Lozano, president de l’Associació d’empreses de Sallent, Cabrianes i Cornet.

L’expert en indústria 4.0, Oriol Rius, va oferir una xerrada motivadora titulada "Intel·ligència Artificial, la millor manera de predir el futur és crear-lo". Rius va em com la IA pot transformar les empreses locals i va destacar les capacitats de ChatGPT, una eina que està revolucionant la comunicació i els processos laborals.

Seguidament, Oriol Rius va dirigir una taula rodona, amb la participació de:
- Francesc Puig de Mecvil
- Sergi Majó de SmartAos
- Adrià Quintana de Factic

Els participants van compartir les seves experiències en el desenvolupament de productes basats en la IA, així com els reptes i oportunitats que han trobat en el camí.

Posteriorment, es va donar pas a un torn de preguntes i aportacions del públic, generant un debat enriquidor i una interacció activa entre els assistents i els ponents.

Aquesta jornada ha evidenciat la importància de la intel·ligència artificial en el món empresarial actual i reafirma el compromís de Sallent amb la innovació i el creixement tecnològic, consolidant el poble com un referent en l’àmbit de l’emprenedoria i la tecnologia.

Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea