16 Maig 2024

General
  Veure totes les entrades

Dia de l'Emprenedoria a Sallent

22 de maig de 2024

Una jornada per fer realitat les teves Idees

El proper 22 de maig de 2024, Sallent es convertirà en el centre neuràlgic per a emprenedors amb la celebració del Dia de l'Emprenedoria. Aquest esdeveniment està dissenyat per a tots aquells que tenen una idea de negoci i necessiten l'impuls necessari per posar-la en marxa. Tant si busques inspiració, espai o assessorament, aquesta jornada t'ofereix tot el que necessites per convertir la teva visió en realitat.


PROGRAMA:

Jornada de Portes Obertes

🕘 Horari: De les 9 h del matí a les 6 h de la tarda
📍 Lloc: Viver d’empreses El Salt

Et convidem a visitar el Viver d’Empreses El Salt de Sallent, on podràs explorar les oportunitats que ofereix aquest espai dinàmic per a nous negocis. Durant tot el dia, podràs obtenir informació sobre els locals comercials disponibles per llogar a la zona comercial de la Vila i les facilitats i subvencions que l'Ajuntament de Sallent posa a disposició per ajudar-te a obrir el teu negoci.


11 Consells de màrqueting per iniciar el teu negoci en moments de canvi

🕘 Horari: De les 9 h del matí a la 1 h del migdia
📍 Lloc: Viver d’empreses El Salt

En aquest taller, Maria Esperança Esteve, especialista en màrqueting, compartirà estratègies clau per llançar el teu negoci amb èxit en èpoques de canvi. Tant si ets nou en el món de l'emprenedoria com si ja tens un negoci i vols millorar la teva estratègia de màrqueting, aquesta sessió és per a tu.


Intel·ligència Artificial: La millor manera de predir el futur és crear-lo

🕢 Horari: A 2/4 de 7 h de la tarda
📍 Lloc: Espai Cultural Fàbrica Vella

Oriol Rius, expert en indústria 4.0 i professor d’ESADE, compartirà casos d’èxit d’empreses de Sallent que han integrat la intel·ligència artificial en els seus processos. Aquesta xerrada és una oportunitat única per conèixer com la tecnologia pot transformar el teu negoci i ajudar-te a predir i crear el futur.

No deixis passar aquesta oportunitat de fer créixer les teves idees i connectar amb altres emprenedors i experts del sector. Ens veiem el 22 de maig al Dia de l'Emprenedoria a Sallent!

INSCRIPCIONS
Recorda que per assistir a qualsevol de les dues ponències és necessari inscriure's en aquest enllaç

Ens veiem a Sallent, on les idees prenen vida i els emprenedors troben el suport que necessiten per triomfar. No t'ho perdis!

Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea