22 Maig 2023

Empresa
  Veure totes les entrades

Dia de l’emprenedoria a Sallent

El dia 23 de maig, El Viver d’Empreses El Salt de Sallent celebra una jornada de portes obertes per oferir una oportunitat única als emprenedors, comercials i propietaris de negocis per a explorar l’ecosistema empresarial de Sallent.

Descobrint el panorama empresarial de Sallent:

Sallent, conegut pel seu dinàmic entorn empresarial i per veure néixer i créixer nombrosos sallentins emprenedors, dona la benvinguda a tothom qui ho vulgui a descobrir el Viver d’Empreses El Salt de Sallent durant la Jornada de portes obertes. Aquest esdeveniment convida a tots aquells que ho vulguin a visitar l’edifici El Salt i informar-se dels serveis que s’ofereixen. A més, també tindràs l’oportunitat d’explorar els locals comercials disponibles per a llogar a zona comercial de la vila.

Tant si desitges obrir un nou negoci com ampliar-ne un ja existent, se’t brinda una excel·lent oportunitat per a trobar la ubicació perfecta per a la teva nova aventura empresarial. Un dia per a crear relacions i conèixer nous contactes, aprendre dels experts del sector i obtenir informació valuosa sobre el panorama empresarial local.

Apoderament de les dones empresàries:

Com a part de la Jornada de Portes Obertes, s’ha organitzat exclusivament per a dones emprenedores un taller titulat “Aventura creativa, re-aprenem”. Aquest taller té l’objectiu d’ajudar les dones a escapar de la monotonia de la rutina i redescobrir el seu esperit creatiu, proporcionant una injecció d’energia molt necessària, idees fresques i un impuls renovat. El taller, dirigit per Raquel Cànoves, reconeguda especialista en creativitat i estratègia de marca, pretén dotar a les participants de les eines i tècniques necessàries per a infondre creativitat a les seves pràctiques empresarials.

El contingut del taller gira entorn de la premissa d’aplicar la creativitat als negocis. Reconeixent l’immens valor del pensament innovador, les participants adoptaran enfocaments creatius per a desbloquejar noves oportunitats, diferenciar-se en el mercat i superar reptes amb solucions imaginatives. El taller animarà a les participants a pensar amb originalitat, explorar estratègies poc convencionals i aprofitar el poder de la seva imaginació per a impulsar el creixement empresarial.

Heartworking i sinergies entre empresàries:

Un altre aspecte significatiu del taller és el seu èmfasi en el heartworking, terme utilitzat per a subratllar la importància de les connexions emocionals i la col·laboració entre empresàries. En fomentar un entorn de suport mutu, les participants tindran l’oportunitat de connectar amb persones d’idees afins, compartir experiències i crear sinergies que poden donar lloc a futures col·laboracions i associacions. El taller reconeix que l’esperit empresarial pot ser un viatge difícil, però a través dels esforços col·lectius i la saviesa compartida, el camí es fa més manejable i gratificant.

Tant si ets un empresari novell com si ja tens experiència, aquests actes et proporcionaran informació valuosa, inspiració i l’oportunitat d’establir contactes significatius. No et perdis aquesta oportunitat excepcional d’informar-te, descobrir el viver d’empreses, aprendre dels experts i portar els teus projectes empresarials a noves fites.

T’esperem al Viver d’Empreses El Salt de Sallent el 23 de maig.

Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea