17 Maig 2024

General
  Veure totes les entrades

Descobreix el futur del negoci al Dia de l'Emprenedoria a Sallent el 22 de maig

Taller de màrqueting i ponència sobre Intel·ligència Artificial

11 Consells de màrqueting per iniciar el teu negoci en moments de canvi

En una era de canvi constant, iniciar i fer créixer un negoci pot semblar una tasca titànica. Tot i així, amb les eines i estratègies adequades, pots transformar aquests reptes en oportunitats. El taller "11 Consells de màrqueting per iniciar el teu negoci en moments de canvi" està dissenyat per proporcionar-te les eines necessàries per tenir èxit en aquest entorn dinàmic.

🕘 Horari: De les 9 h del matí a la 1 h del migdia
📍 Lloc: Viver d’empreses El Salt
Taller de Màrqueting amb Maria Esperança Esteve

Maria Esperança Esteve, una experta en màrqueting reconeguda, et guiarà a través de diverses estratègies clau que pots implementar immediatament al teu negoci. Sigui que estiguis començant o que ja tinguis una empresa establerta i busquis noves maneres de millorar, aquest taller és per a tu.

Intel·ligència Artificial: La millor manera de predir el futur és crear-lo

La intel·ligència artificial (IA) està revolucionant tots els sectors, i l'emprenedoria no és una excepció. En el context actual, dominar la IA pot ser el factor determinant que permeti que el teu negoci no només sobrevisqui sinó que prosperi. No et perdis la xerrada "Intel·ligència Artificial: La millor manera de predir el futur és crear-lo".

🕢 Horari: A 2/4 de 7 h de la tarda
📍 Lloc: Espai Cultural Fàbrica Vella
Xerrada amb Oriol Rius

Oriol Rius, expert en indústria 4.0 i professor d’ESADE, compartirà casos d’èxit d’empreses locals que han integrat la IA en els seus processos. Aquestes empreses han aconseguit transformar les seves operacions, augmentar l'eficiència i anticipar-se a les necessitats del mercat gràcies a la tecnologia. Alguns dels temes que es tractaran en aquesta xerrada inclouen:

• Automatització de processos: Com la IA pot estalviar temps i reduir errors humans.
• Anàlisi predictiva: Utilitza dades per anticipar tendències i prendre decisions informades.
• Personalització del màrqueting: Com oferir experiències personalitzades als teus clients mitjançant la IA.
• Millora de la productivitat: Eines i tecnologies que augmenten l'eficiència del teu equip.
• Transformació digital: Integrar la IA en la teva estratègia de negoci per mantenir-te competitiu.

No et perdis aquesta oportunitat!

El 22 de maig al Dia de l'Emprenedoria a Sallent és la teva oportunitat per aprendre, connectar i inspirar-te. Tant si vols dominar el màrqueting en temps de canvi com si desitges explorar com la intel·ligència artificial pot transformar el teu negoci, aquest esdeveniment és per a tu. No deixis passar aquesta oportunitat única de fer créixer les teves idees i establir connexions valuoses amb altres emprenedors i experts del sector.

INSCRIPCIONS GRATUÏTES AQUÍ

Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea