26 Juny 2024

Subvencions
  Veure totes les entrades

Ajuts per emprenedors a Sallent: una oportunitat per al teu negoci

L'ajuntament de Sallent ha llançat un programa de subvencions per fomentar la creació de noves empreses i donar suport als emprenedors locals de Sallent, Cabrianes i Cornet. Aquestes subvencions són una oportunitat única per aquells que tenen una idea de negoci innovadora i necessiten un impuls financer per fer-la realitat.

Dotació pressupostària
La dotació pressupostària total serà de 15.000 € i amb càrrec a l’aplicació 4331 47003 del vigent pressupost.

Cada negoci pot rebre una dotació de 2.000 euros, amb la particularitat que, si es tracta d'un restaurant, la dotació pressupostària individual serà de fins a 3.000 euros.

Com sol·licitar-les
Per sol·licitar la subvenció, cal presentar el model adjunt complimentat al registre general de l’Ajuntament, de manera presencial o telemàticament en aquest enllaç. Les bases estan disponibles en els documents adjunts.

Terminis i més informació
La convocatòria per a la presentació de sol·licituds ja està oberta. Els interessats podien començar a enviar les seves sol·licituds des del 24 de maig de 2024, un dia després de la publicació de la convocatòria al BOPB. El període per presentar-se finaliza el 4 de desembre de 2024, incloent aquest dia. Per tant, les sol·licituds presentades fora d'aquest termini no seran considerades vàlides.

És essencial respectar els terminis de presentació de sol·licituds. Per a més informació, consulteu el lloc web de l'ajuntament de Sallent o contacteu directament amb el departament responsable.

Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea