Veure totes les empreses
SIBU SIBU

SIBU

Serveis

T. 686485826

sibugestio@gmail.com

Gestió empresarial

Maximitzant sempre el rendiment del teu negoci
El nostre objectiu és convertir la laboriosa tasca de gestió de la comptabilitat en una eina que t'ajudi a la presa de decisions, i que et serveixi per portar el control de la teva empresa i sobretot per la gestió del teu dia a dia. L’equip de Sibu Gestió elabora la teva comptabilitat amb els seus propis recursos, adaptant el seu servei a les necessitats reals de teva empresa.

Et fas aquest tipus de preguntes?
Quins dels teus departame nts o unitats de negoci són més rendibles?
La meva estructura de costos és la més adequada?
Com afectaria a la meva compte de resultats incorporar noves inversions?
Hauria de plantejar-me parlar amb les entitats financeres?
Hauria de renegociar tarifes amb els meus proveïdors?
Vols aplicar algun tipus de descompte amb clients? Quin impacte tindrà en el meu marge?
Si tens dificultats per respondre aquest tipus de preguntes, nosaltres som la peça clau que encaixa en el teu trencaclosques.

Qui som?
L'Adam Sibila i la Carme Buitrago, un equip de professionals comptables.
D'expedient acadèmic, som Tècnics Superiors en Administració i Finances i també disposem de la Diplomatura d'Empresarials, però evidentment el nostre bagatge professional és el nostre millor aval. Fa més de 18 anys que estem especialitzats en serveis per a autònoms, pimes i startups. Hem treballat en sectors molt diversos, com el de la construcció, promoció, tèxtil, restauració,transport i elèctric, entre d'altres.
L’atenció que oferim és continuada, de forma directa i personalitzada. El nostre assessorament es caracteritza per proporcionar un servei de qualitat i sobretot personalitzat que cobreix totes les necessitats dels nostres clients.
L’ètica, el rigor, la confidencialitat, la formació continuada i l’atenció personalitzada són els valors que regeixen l’equip. Ens agrada la nostra feina i ens encanta veure els nostres clients satisfets.

Com treballem?
01. L'ordre fonamental. La gestió documental és importantíssima, per això Sibu Gestió aconsegueix que l'arxiu sigui una ajuda a la gestió.
02. La comptabilitat com a eina de gestió. Fem visites periòdiques al teu domicili, adaptant-nos als horaris que et vagin bé, revisem la comptabilitat, us assessorem. La comptabilitat es converteix en una eina més de treball, que ajuda a la presa de decisions a tots els nivells.
03. EL PGC, important per determinar el resultat comptable, i una correcta gestió empresarial i fiscal. Què fer amb una factura, una despesa, la compte comptable a utilitzar, la gestió d'inventaris, a Sibu Gestió, t'ho resoldrem!
04. Procediments. Redactem procediments administratius que s'han de dur a terme per tal que tota la organització tingui les mateixes pautes d'actuació, i faciliti la coordinació entre les diferents àrees. 05. La presa de decisions a temps. T'informarem i disposaràs de constant
recolçament. Centrem els nostres esforços a analitzar el present, per tal de prendre les decisions més adients quan toquen.

18 d'anys d'experència ens avalen...
Creació d'un Pla Comptable específic a les necessitats de la teva empresa.
Elaboració de la comptabilitat financera a partir dels suports documentals que ens entreguis.
Punteig i conciliació de documents.
Gestió documental (organització i arxiu de tots els documents rebuts).
Preparació i control pressupostari. Anàlisi de desviacions i solucions.
Preparació d'informes financers personalitzats segons les necessitats del teu negoci.
Previsions de tresoreria.
Negociació amb els diferents agents que interactuen amb el teu negoci: clients, proveïdors, entitats bancàries, Administració Pública, ...

Beneficis que t'aportem, a tu i a la teva organització
1. Planificació financera: Disposaràs d'un pressupost econòmic, i de tresoreria, que et permetrà anticipar-te als reptes i obstacles financers a mig termini.
2. Visió Estratègica: Realitzarem una reflexió estratègica recurrent del teu negoci, i et proporcionarem criteris objectius per a la presa de decisions, mesurant el seu efecte econòmic-financer.
3. Control Eficient: Disposaràs d'un quadre de comandament integral per a la teva gestió, t'ajudarem a minimitzar l'esforç del teu equip alhora de la preparació de la infomarció i revisarem els seus processos.
4. Proximitat: Dirigim el procés de control de gestió, i el vostre equip rebrà la formació contínua necessària facilitant en tot moment la seva implicació en els objectius.

Donem llum al teu negoci
Aconsegueix l'EFICIÈNCIA. No som cap gestoria, som la teva administració tan in com outdoor, la teva assessoria, els teus ulls, vivim el teu negoci com si fos nostre, només d'aquesta manera es pot aconseguir l'EFICIÈNCIA COMPTABLE, produint totes les nostres accions per tal de generar un major benefiici al teu negoci.

Informació ràpida, fiable i amb un cost adaptat a la dimensió de la teva empresa

Ajuntament de Sallent Diputació Barcelona Generalitat de Catalunya Unió Europea